Om du beställt fel produkt, eller på något sätt inte är nöjd med din produkt och vill byta till en annan, gör du följande:

Då beställer ni den önskade produkten direkt och skickar tillbaka den produkt ni ej vill ha till oss. Er nya produkt kommer levereras till dig inom 1-3 arbetsdagar och din retur kommer att bli behandlad av oss när vi mottagit denna. När er nya produkt skickas, samt din retur blir behandlad kommer ni få ett mail av oss.Ni kommer att få en ny faktura/betalning på den nya order, det går dessvärre ej att föra över tidigare betalning på den ny ordern. Vi rekommenderar att ni kontaktar Klarna och ber dem pausa den tidigare fakturan på produkten/produkterna ni returnerar.

Ni skickar produkten till:


SkalHuset.se

C/O Lowwi AB

Gränsbovägen 4A

15242 Södertälje


Tänk på att ni som kund själv står för returfrakt. Det går inte att återanvända fraktsedeln/portot om ni använder samma kuvert/låda som produkten levererades i. Vi rekommenderar att ni går till närmaste utlämningsställe för att få hjälp med korrekt frankering till returens vikt, för att extra kostnader ej skall tillkomma.  Har ej brevet frankeras tar vi ut en avgift om 90kr för våra och PostNords omkostnader. För att kunna returnera sitt köp, måste produkten/produkterna vara oanvända samt i samma skick som när ni mottog dessa. Vid retur av ert felköp är det ångerrätten som gäller, och er retur måste vara oss tillhanda inom 14 dagar från att vi mottagit ert mail. Om produkten/produkterna kommer i en förpackning som är plomberad, får ej plomberingen vara bruten.