OBS: Gäller det en reklamation, läs då här: Reklamation

 

Ångerrätten gäller i 14 dagar från att ni erhållit beställningen. För att kunna ångra sitt köp, måste produkten/produkterna vara oanvända samt i samma skick som när ni mottog dessa.


Om produkten/produkterna kommer i en förpackning som är plomberad, får ej plomberingen vara bruten. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera använda produkter i retur. Om produkten/produkterna är oanvänd/oanvända skickar ni tillbaka produkten/produkterna till oss tillsammans med en lapp med ert ordernummer och skriv ånger, ni skickar det till:

 

SkalHuset.se

C/O Lowwi AB

Gränsbovägen 4A

15242 Södertälje

 


Tänk på att ni som kund själv står för returfrakt. Det går inte att återanvända fraktsedeln/portot om ni använder samma kuvert/låda som produkten levererades i. Har ej brevet frankeras tar vi ut en avgift om 45kr för våra och PostNords omkostnader.

 

När vi mottagit returen så krediterar vi produkten/produkterna. När vi behandlat er retur, kommer ni erhålla en bekräftelse via mail. Vid godkänd retur sker återbetalningen via Klarna, och är er tillhanda inom 7 arbetsdagar.