OBS: Gäller det en reklamation, läs då här: Reklamation

 För att kunna ångra sitt köp, måste produkten/produkterna vara oanvända samt i samma skick som när ni mottog dessa. Om produkten/produkterna kommer i en förpackning som är plomberad, får ej plomberingen vara bruten.


Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera använda produkter i retur. Om produkten/produkterna är oanvänd/oanvända skickar ni tillbaka produkten/produkterna till oss tillsammans med ert ordernummer och skriv ånger, har ni t.ex ej kvar plocklistan med ordernumret på skickar ni med en lapp där ni skriver ordernumret.  Ni skickar returen till:


SkalHuset.se

C/O Lowwi AB

Gränsbovägen 4A

15242 Södertälje


Tänk på att ni som kund själv står för returfrakt. Det går inte att återanvända fraktsedeln/portot om ni använder samma kuvert/låda som produkten levererades i. Vi rekommenderar att ni går till närmaste utlämningsställe för att få hjälp med korrekt frankering till returens vikt, för att extra kostnader ej skall tillkomma. Har ej brevet frankeras tar vi ut en avgift om 90kr för våra och PostNords omkostnader.


När vi mottagit returen samt att returen är godkänd krediterar vi produkten/produkterna. Har ni valt faktura som betalningsmetod så kan ni pausa den hos Klarna. När vi behandlat er retur, kommer ni erhålla en bekräftelse via mail. Vid godkänd retur sker återbetalningen via Klarna, och är er tillhanda inom 7 arbetsdagar.Har ni valt faktura som betalningsmetod så kan ni pausa den hos Klarna